Affiliate

Affiliate Link Policy

I mycket av vårt produktfokuserade innehåll hittar du knappar och textlänkar som omdirigerar till Amazon och andra ansedda återförsäljare på nätet. Om du klickar på en av dessa affiliate-länkar och slutar köpa något från återförsäljaren, kommer vårt moderföretag, IDG, att tjäna en liten provision på ditt köp. Dessa intäkter hjälper till att hålla oss i affärer och säkerställer att våra författare kan fortsätta att publicera nyheter, recensioner, instruktioner och analyser till de högsta redaktionella standarderna.

Införandet av anslutna länkar påverkar inte den redaktionella inriktningen för vår produkttäckning. Vi har åtagit oss att utvärdera produkter med största integritet, och inkluderingen av en anknytningslänk ska inte tolkas som ett godkännande av produkter.

Vi gör verkligen alla försök att tillämpa affiliate-länkar över hela linjen på alla produktrecensioner – oavsett om en produkt får en dålig, genomsnittlig eller exceptionell poäng. Så om du inte hittar en länk i en produktgranskning, är det troligt att vi inte kunde hitta en onlinehandlare som säljer produkten vid tidpunkten för publiceringen, eller granskningen publicerades ursprungligen före maj 2016 (månaden och året då vi började vårt partnerprogram på allvar).

För närvarande är Amazon vår viktigaste partner. Mellan Amazons starka fördelar med priser, lager och Prime-medlemskap är det ofta vårt första val för shopping på nätet. Som sagt tillämpar vi också anslutna länkar för Apple, Best Buy, Newegg och andra ansedda återförsäljare på nätet. Valet av en filialkälla framför en annan bör inte tolkas som en redaktionell godkännande, och vi kan inte garantera att länken vi har valt representerar produktens bästa aktuella pris.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.