ETT LITET KRAFTPAKET MED EN KÄNSLA AV LYX
DELL XPS 13
BÄSTA LAPTOP 2020 GÅR TILL DELL XPS 13
DELL XPS 13 2020

Dell XPS 13 2020 får årets bästa laptop från oss. Vi lever I en värld där smartphones alltid är närvarande, surfplattor är vanliga och till och med smartwatch är en sak som folk pratar om regelbundet. Men under alla dessa framsteg har den ödmjuka bärbara datorn hållits kvar – och av goda skäl. När det är dags att arbeta, oavsett om det är att redigera foton, mejla, redigera dokument eller hålla kontakten med kollegor och familj. Vi har hittat den ultimata och klart bästa laptop 2020 som klarar jobbet för både arbete & nöje.

DELL XPS 13 2020

Dell Levererar Som Vanligt

Dell XPS 13 2020 är ett kraftcenter. Det beror på Dells djärva beslutsfattande och oavbrutna åtagande för innovation. Uppföljning av den utmärkta XPS 13 2019 tar Dell sin innovation till nästa nivå genom att ta bort den sista ramen på företagets InfinityEdge-skärm. Det betyder att den bärbara datorn är praktiskt taget gränslös, vilket gör den till den första i sitt slag.

Men det är inte allt. För 1 749 dollar får du en bärbar dator som har en större skärm med ett större, mer bekvämt tangentbord och pekplatta, allt i ett chassi som på något sätt är mindre än föregångarens. Kosmetiska ändringar åt sidan är XPS 13 mycket kraftfull med en 10: e Gen Intel Core i7-processor och har över 12 timmars batteritid. Därför är Dell XPS 13 en av de bästa tillgängliga bärbara datorerna .

DELL XPS 13 2020 specs
SÄKERHET

Dell XPS 13-säkerhet

XPS 13 har en inbäddad fingeravtrycksläsare i strömbrytaren för enkel inloggning med Windows Hello. Det är ett trevligt och enkelt sätt att lägga till ett extra lager av säkerhet. Jag önskar att Dell hade hittat ett sätt att antingen lägga till en fysisk slutare för webbkameran eller en elektronisk kill-switch. Att behöva använda en bit tejp mars skönheten i de knappt där ramen.

PORTAR

1. Thunderbolt™ 3 med strömförsörjning och DisplayPort (4-bands PCI Express Gen 3) | 2. 3,5 mm kombinationsuttag för hörlurar och mikrofon | 3. Thunderbolt™ 3 med strömförsörjning och DisplayPort (4-bands PCI Express Gen 3) | 4. microSD-kortläsare

Dell XPS 13 (2020) -portar

Detta är en kort sektion, eftersom XPS 13 är kort för portar . Svelte stunner har en Thunderbolt 3- port till höger med ett headsetuttag. Till vänster hittar du en annan Thunderbolt 3-port och ett microSD-kortplats. Det är det, så om du planerar att använda en mus eller en extern hårddisk, kommer du att behöva investera i ett USB Type-C-nav .

SKÄRM

Hantverk i mästarklass

Precisionstillverkning: 100 % av höljet är skulpterat i en CNC-process (Computer Numerical Control). Chassi i precisionsfräst aluminium för elegant utformning. Hög kvalitet som är starkare och styvare än magnesium eller plast.

Sval och lätt: Svart handledsstöd, i kolfiber som inspirerats av flygindustrin, eller arktiskt vitt handledsstöd i vävd glasfiber ger max styrka och minimal vikt. Vårt designteam arbetade nogsamt igenom alla detaljer för att minsta del skulle vara perfekt, som noggrant utformad bakgrundsbelysning samt UV- och fläckbeständig beläggning för att inte gulna eller verka solkig. Titta på videon

Överlägsen skärm: Senaste Corning® Gorilla® Glass 6 är starkt och tål både stötar och repor.

Skinande sidor: Anodisering ger en överlägset reptålig yta, men vi doppar kanterna en andra gång för att ytterligare förhindra skador från upprepad inkoppling och urkoppling av kringutrustning. Den här beläggningen på metall ger en perfekt yta utan att använda färg som kan flagna.

De finaste detaljerna: Rostfria laserskurna logotyper fälls in i ursparningarna för hand.

Bättre grunder: Element som skärmen, tangenterna och styrplattan är större för en enklare och mer optimerad användarupplevelse. XPS har en 6,8 % större 16:10-skärm, 17 % större styrplatta och edge-to-edge tangentbord med bakgrundsbelysning och större tangenter.

Enklare att öppna: Nya dubbla gångjärnet är utformat för att maximera förhållandet mellan skärm och dator och få InfinityEdge på alla sidor. Den nya utformningen av gångjärn gör den enklare att öppna och att hålla stabil när du använder pekfunktionerna.

Revolutionerande webbkamerakonstruktion: Nya XPS 13-webbkameran är inte bara mindre (bara 2,25 mm) – den är också bättre. En ny 4-elementslins utnyttjar fler element än en normal webbkamera för att ge skarp video över hela skärmen samtidigt som temporal brusreducering utnyttjar avancerad brusreducering för att väsentligt förbättra videokvaliteten, speciellt i sämre belysning. Linsen är monterad med mycket precisa apparater för att säkerställa att alla punkter i bilden hålls i fokus.

Utan kompromisser: 6% tunnare modell med mer kraft, utan att offra viktiga saker som hörlursuttag eller microSD-kortplatsen.

LJUD

Dell XPS 13-ljud

DESIGN

FÖRSTA KLASS DESIGN

Lämna en kommentar

Skicka Kommentar

Translate »
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.