Bästa MorsdagPresenterna

Bästa Morsdagspresenten

Vi hjälper dig att hitta de bästa Morsdagspresenter

MORS DAG

Fira din älskade mor med något riktigt fint

Att få visa sin uppskattning & kärlek till sin mor på hennes dag är väl ändå en självklarhet.
Jag har samlat ihop några alternativ som borde få din mor extra speciell.
lancome le vernis 301 - bästa morsdagspresent

Mor vill också känna sig speciell och vacker på sin dag. Det omtyckta nagellacket Vernis in Love har fått en ansiktslyftning och nya färgpigment för en bredare färgskala och klarare färger. Den nya bredare och plattare applikatorn ger en enkel applicering och ett felfritt resultat utan ojämnheter och luftbubblor. Själv använder jag inte nagellack men min fru fick denna av mig och blev väldigt uppskattad. Denna nagellack passar alla åldrar och lyser upp med ny fräschhet.

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Lancôme tar fram skönheten hos alla kvinnor i alla åldrar. Lancôme skapades för att dela den franska skönhetstraditionen med hela världen. Glädje, optimism och en positiv attityd är alltid närvarande och märket sticker ut från mängden med ett ärligt, autentiskt leende. Deras motto är ””La Vie est Belle en Lancôme”” – livet är vackert med Lancôme. Lancôme ger dig en möjlighet att förfina dig själv med tidlösa, eleganta och romantiska produkter.

Använd nyansen Sugar Frost (410) som topcoat över de olika nyanserna för att skapa ett nagellack som liknar glasyr!

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

peter thomas roth 24k gold prism highlighter - bästa morsdagspresent

24K Gold Pure Luxury Lift & Firm Prism Cream är en ultralätt, utjämnande och färgkorrigerande fuktcream, framtagen för att framhäva en vacker lyster hos alla hudtyper och hudtoner. Innehåller Intelligent Shade-Sensing Sphere Technology som är en blandning av ingredienser som omedelbart reflekterar och sprider ljus för att skapa en illusion av en felfri strålande och friskare hud. Aktiva fuktgivande ingredienser, såsom hyaluronsyra, aloe vera och glycerin, återställer hudens fuktnivå och förser huden med omedelbar och långsiktig återfuktning för en fräsch, sammetslen finish med naturligt glow.

Peter Thomas Roth förändrade sättet att arbeta med hudvård när han ville förändra sin egen hy. Hans sökande efter produkter som skulle kunna förbättra hans allt annat än perfekta hy ledde bara till besvikelse. Han bestämde sig då för att utveckla ett sortiment av behandlande produkter som skapats med effektiva ingredienser, avancerad teknik och som erbjöd lösningar för ett brett spektrum av hudvårdsbehov.

Applicera över hela ansiktet eller partiellt där ljuset träffar ansiktet naturligt, exempelvis kindben, näsrygg och ögonbrynsben. Kan användas ensam, under makeup eller ovanpå makeup. Även fin att applicera på dekolletage, armar och ben.

Zenkuru Fotmassage

Svaret på dina fötters böner har äntligen kommit! Zenkuru fotmassage-maskin kan få den minst troende personen att stöna ut “HERREGUD så skönt!”. Känslan av att sätta ner fötterna i den är som att omsvepas av ett fluffigt, varmt himmelrike som masserar och tar hand om dina stackars fötter. Det är ju inte bara så att fötterna är till för att trampas på. De håller också nyckeln till ens välbefinnande, och har massvis med nerver som vill bli knådade och tryckta på. Belönar man fötterna belönar de en tillbaka! Därför blir man piggare, gladare och sover bättre efter fotmassage.

Zenkuru fotmassage-maskin har tre gudomligt sköna shiatsu-massageprogram som man kan välja mellan. Den kan dessutom ställa in olika nivåer av styrka under massagen. Från de som vill ha en lätt och stillsam upplevelse, till de som gillar lite hårdare tag. (Och råkar man ha fötter som ofta luktar vällagrad roquefortost finns det en inbyggd anjon-funktion som neutraliserar dålig lukt.)

Ge dina fötter uppmärksamheten de förtjänar!

Tyngdtäcke från Zenkuru

Du är expert på att räkna får. Sömn-appen på telefonen ger ifrån sig ett sövande vitt brus. Du slutade dricka kaffe för evigheter sedan. Trots det ligger du ofta klarvaken och stirrar i taket. Eller så vaknar du efter en orolig natt och undrar när du sist kände dig riktigt utsövd. Att kunna sova gott är helt enkelt superviktigt för oss människor, och en väg till bättre sömn kan vara vårt sköna Zenkuru Tyngdtäcke.

Täcket är fyllt med små glaspärlor som skapar ett mjukt tryck över hela kroppen, ungefär som en stor och vänlig kram. Trycket från tyngdtäcket kan hjälpa kroppen att slappna av så att du sover djupare, stressar mindre och känner dig tryggare medan du sover. Detta täcke med tyngd kan också ha en lugnande inverkan om du oroligt och rastlöst brukar snurrar runt medan du sover. Dessutom är det mycket mysigare att krypa in under ett tungt täcke som ger dig en mjuk kram än att ligga och tänka på får och vitt brus!

Zenkuru Tyngdtäcke finns i olika vikter: 5, 7, 9, 11, 13 och 15 kg. Vi rekommenderar att du väljer ett täcke som motsvarar cirka 10-15% av din kroppsvikt. Du kan använda täcket både över hela kroppen i sängen, eller som en filt över knäna, på axlarna eller över nacken när du sitter i soffan. Täckets mjuka tryck kan ha ungefär samma effekt som en behaglig massage som kan bidra till välmående. Och alla vet ju att det är väldigt mycket lättare att må bra på dagen om man fått en god natts sömn!

Vårt lättaste vikttäcke på 5 kg passar för en kroppsvikt på 35 kg till 50 kg, så om du letar efter ett tyngdtäcke för barn så passar det perfekt!

Related Posts

Lämna en kommentar

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.