Biotherm Aquapower
En Mans Självklara Val

Hudvård behöver ofta anpassas efter hudtyp och i vissa fall har män en strävare och fetare hud än vad kvinnor har. Det här tog Biotherm fasta på när de i mitten av 80-talet arbetade fram en specifik linje för män – biotherm aquapower. Idag är Biotherm Homme ett ledande hudvårdsmärke för män och under årens lopp har hudvårdslinjen utökats och utvecklats för att anpassa sig till målgruppens skiftande livsstilar och behov. Och här kommer den fantastiska hudkrämen för män in Biotherm aquapower

I testet har dagkrämerna använts dagligen i minst en månad av personer som är vana och intresserade användare av dagkrämer och hudvårdsprodukter överlag. Produkterna har använts enligt anvisningarna på förpackningarna. Dagkrämerna har använts som del av morgonrutinen. De har applicerats efter att ansiktet tvättats, en liten stund innan sminket har lagts.

biotherm aquapower

Biotherm Aquapower 75 ml är en fräsch och intensivt fuktgivande gel. Denna Biotherm Homme ansiktskräm absorberas snabbt av huden och kladdar inte. Aquapower 75 ml är rik på näringsämnen och mineralsalter som stimulerar huden och gör den fräschare. Biotherm Homme Aquapower 75 ml innehåller 5000 liter thermalvatten koncentrerat i en produkt vilket ger huden massor med fukt. Använd gärna Aquapower 75 ml tillsammans med andra produkter från Biotherm Homme. Denna Biotherm Homme ansiktskräm är en av Biotherms mest sålda och är populära världen över.

EgenskapÅterfuktande, Lugnande
HudtypNormal, Blandhy
SPFIngen SPF
VolymNormal/Combination Skin 75 ml

Detta är en len och otroligt lättabsorberad kräm som får huden att kännas glad och nöjd. Men hur känns en hud som är glad och nöjd egentligen? Lugn, mjuk och utan att vare sig strama av torrhet eller drabbas av olika utbrott.

Biotherm Aquapower Moisturizer har en väldigt lätt formula som sugs upp av huden på ett ögonblick. Doften är mild och manlig och överväldigar inte på något sätt luktsinnet. Det är en fin linje att doftsätta ansiktskrämer, då doften inte får vara alltför stark eller påträngande. Här har man lyckats att på ett bra sätt skapa en elegant men diskret doft, som adderar en känsla av lyx utan att upplevas som retande eller i vägen. Flaskan är snygg och matchar den eleganta doften väl och har även en praktisk förpackning.

Related Posts

Lämna en kommentar

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.