bobby bizz
bobby bizz

BOBBY BIZZ

HÅLL ÄGODELARNA I TRYGGT FÖRVAR

Med Bobby Bizz coola design har du kodlås i ena axelbandet så att väskan kan låsas fast i sätesbenet eller en stolpe t.ex. När man väntar på flyget eller åker tåg. Den håller dina värdesaker trygga från ficktjuvar med hjälp av dolda blixtlås och skärsäkert material.

Väskan har en stilren design i neutralt svart med framsida av konstläder. Perfekt oavsett om du går, flyger, cyklar eller ska åka kollektivtrafik.

Bobby Bizz är inredd med flera smarta fickor och fack på både insida och utsida. Dolda fack på utsidan gör det enkelt att komma åt exempelvis mobiltelefon eller resekort utan att behöva öppna väskan. Inuti väskan finns en integrerad USB-port så att du kan koppla upp din smartphone till en egen powerbank (ej inkluderad).

Personligt utlåtande

Jag ska vara helt ärlig med er, när det kommer till olika deals hos affärer jag inte egentligen känner till, som inte har ett stort namn så backar jag ett steg. Denna gång backade jag inte eftersom jag tyckte att denna väska såg stilig, smidig och tålig ut, vilket den var. Denna väska håller en viss kvalitet vilket är viktigt för mina ändamål. Stöldsäkerheten är ett stort plus när det kommer till mitt jobb, min laptop är med mig cirka 90 av tiden.
Väskan är väldigt bekväm och passar de mesta. Ganska smart lösning enligt mig när vi pratar komfort då den har handtag så att den kan bäras som en portfölj, inbyggda axelband så att den kan förvandlas till en ryggsäck samt en avtagbar axelrem så den kan bäras som axelremsväska.

Fler smarta funktioner:

 • Väskan är tillverkad av flera olika lager så att materialet är skärsäkert, vattenavvisande och stötabsorberande.
 • Materialet innehåller även en lätt metallram som skyddar väskans innehåll och håller sin form.
 • Framsidan pryds av en smart reflex så att du är trygg i mörkret.
 • Väskan har plats för en laptop (max 15,6″) och tablet (max 9,7″).
 • Bobby Bizz rymmer upp till 10 liter och väger endast 1300 gram.
 • Inbyggt säkerhetslås med kod så att väskan kan låsas fast.
 • Justerbar öppningsvinkel (30, 90 eller 180 grader) beroende på situation.
 • Bagagerem så att väskan kan fästas på handbagagets handtag.
 • När väskan används som ryggsäck är den utformad på så sätt att dess vikt reduceras med 20-25%.
 • Väskan är testad upp till 20 kg.
 • Se mer i videon i bildgalleriet!

Mått: 44,5 x 31 x 10 cm.
Material: Polyester och konstläder.
Varumärke: XD Design.

Translate »
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.