GILLEMORE
GIN
Smaker
Av MAGI

En gång i tiden var det en ung man va fascinerad av smaker och uppfattade gin att vara inspirerad av magins konst. Giletore Gillemore, ett balanserad gin, injicerad med över 16 noggrant utvalda botaniska örter och en antydan av en söt friskhet.

FÖRTROLLANDE

Under åren har folk märkt att den underbara smaken som utlöser en förtrollande effekt. Gillemore visar sig inte vara din genomsnittliga gin, det finns mer än det som möter ögat. Berättelsen säger att när man tar en flaska Gillemore, bryter förseglingen och öppnar den, man släpper ut någon form av magi. Omgiv dig med vänner och kärlek, för att dela ett fantastiskt ögonblick av mystik genom att prova denna perfekta dryck.
Låt magin hända.

En kvalitet, fruktig Belgien gin

Definitivt en trevlig gin, och dessutom gillar jag flaskan.
Näsa: Ren, Citrus-söt, Passionsfrukt, Små enbär, Låg till medelstora intensitet.
Palat: Trevlig medelintensitet, mjuk, smidig munkänsla, god balans mellan vattnet och oljigt, mer söt citrus, tall, något fruktigt.

Läs Mer

Cooley Bryggeri har alltid varit känt för sin irländska whisky i världsklass, som Connemara, Kilbeggan , Tyrconnell, Greenore och Michael Collins. År 2012 såldes destilleriet till Beam Suntory, familjen som skötte destilleriet lämnade för att skapa en ny linje av irländsk whisky under varumärket Teeling Whiskey.
De inledande tealings Whiskey-utgåvorna har alla varit starka, varav många påminner om whiskys stil som produceras på Cooley. De har nu sin Teeling Single Malt Irish Whisky, vilket är betydande eftersom Teelings producerade Michael Collins Single Malt vid Cooley Distillery för Sidney Frank, och det var en av de bästa whiskyerna de producerade.
Teeling Single Malt Irish Whiskey (46% ABV, $ 60) – Ljusguld i färg, den här icke-chillfiltrerade whiskyn, som inte är ålder, har fortfarande en fin gnista. Söta spannmålsprodukter leder en mycket uttrycksfull och tillförlitlig näsa. Under kornet är honung, mörk choklad, aprikos och ek. Aromen på näsan är mycket väl integrerade, med fin balans och komplexitet.
Posten för Teeling Single Malt är lika uttrycksfull som näsan med spannmålsprodukter, klöver honung, kaprifol, torkad aprikos, salt, svartpeppar och en röra av rök. Munnen på denna whisky är utsökt – en känsla av lustighet med en känsla av ljushet.
På väg mot midpalaten börjar en kärna av krydda utvecklas med svartpeppar och ek tillsammans med en intensivering av aprikos och klöver honung. Röket, som var mer av ett förslag i ingången, utvecklas till ett fint band av smak. Mellanpalatset ser också tillsatsen av viss surhet med torkad apelsinskal. Hjärtat i denna whisky är bara utsökt, väl utformat, välintegrerat och välbalanserat.
Finalen för Teeling Single Malt Irish Whisky är också mycket roligt med rostat korn, klöver honung, apelsinskal, svartpeppar och rök. Kryddan i målläget är inriktad på tungens mitt med sötare noterna viklade runt den. Finalen är lång och ganska torr.
Teeling Single malt whisky visar att irländsk whisky kan vara lätt och angenäm utan att offra smak eller balans. Denna Teeling Single Malt står axel till axel med några av de bästa arbeten som Teelings gjorde vid Cooley Distillery. 
Translate »
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.