om oss
Mitt namn är
Jonny Oak

Mitt namn är Jonny Oak och det är jag som grundade Gentlemen´s Of Beardfactor. Jag är bosatt i Göteborg / Sverige och jag delar min passion för en livsstil med Beardfactors läsare sedan 2018. Jag startade denna sida p.g.a. bristen på svenska inspirationskällor för män. För att veta mer om denna sida, vänligen stanna kvar, se dig runt & bli en av oss män som fortfarande bryr sig.

En gentleman definierar sig genom sina gärningar, sin medkänsla och respekt för sig själv och allt omkring honom. Han handlar inte bara enligt en lag eller en regel. Vi är födda och formade av våra erfarenheter. Vi faller och går upp igen. Och det är precis vad som gör oss till den vi är. Det finns ingen sådan sak som perfektion, men varje dag kan vi säga till oss själva: Jag vill vara en gentleman. Jag vill göra denna värld till en bättre plats.

om Jonny Oak
MITT UPPDRAG

Trender kommer och går, liksom vissa vänner och några älskare, men en sak som stannar är tanken om att män bör sträva efter att uppföra sig som en Gentleman. Vårt mål är att få vårt samhälle till det de en gång var, då jämlik respekt var en mer självklarhet.

Vad det egentligen innebär att kunna föra sig som en gent är en het debatt. Är det den nutida playboyen eller överklassherren med näsan upp i vädret? Och vad kommer att vara kvar i slutet? Våra tankar, våra handlingar och våra ord. Inte chansen vi missade, men spåren vi lämnar efter. Vårt arv. Tyvärr har gentlemän andan nästan halverats de senaste hundra åren.

Hemligheten bakom en Gentleman är inte stor utan egentligen väldigt enkel. Det hela handlar inte alls om hur du klär dig eller om du poserar framför spegeln med klockor i värde av fyra siffror. Det hela handlar om ömsesidig respekt av de mindre lyckligt lottade och självklart respekten du visar kvinnor & barn. Det handlar om att hitta sig själv & inte vara som någon annan.

Om du är vilse och inte vet hur du ska gå tillväga så kan du se mig som en osynliga ledsagare….

VETT & ETIKETT
0%
GROOMING
0%
RESOR
0%
MAT & DRYCK
0%
jonny oak
Translate »
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.