Gentleman Of Beardfactor

CREED AVENTUS

historisk / dramatisk / framgång

Gentleman Of Beardfactor
creed aventus edp

CREED AVENTUS

Creed Aventus parfymerade olja är ett modernt sätt för att möta kraven från dagens miljövänliga kunder. Ett alkoholfritt sätt att njuta av Creeds dofter med naturliga oljeblandningar. Creeds parfymerade oljor ger en mild & lugnande mjukgörande effekt till huden. Doften matchas exakt med den fantastiska Aventus doften.

Rik På Karakteristiska Drag

För att tillverka en parfymerad olja som Aventus edp använder Olivier Creed samma gröda av handplockade blommor, frukter och andra naturliga ingredienser han använder för att göra Aventus doften. Men istället för en traditionell fint doft med alkoholbas har Creeds hantverk en alternativ bas av: Calendula-olja för att lugna huden, mandelolja med fördelaktigt omega-3 och Aloe-extrakt att mjuka upp och läka. Resultatet blir en doftande olja som är så rik på sin doft.

Från far till son

Creed är världens enda privata lyxiga doftdynasti. Baserat i Paris leds företaget idag av Olivier Creed, en sjätte generations huvudparfumör. Olivier Creed är känd för oförsonliga höga standarder när det gäller att skapa doft. Mr. Creed reser världen runt efter de renaste essenserna för att komponera sina mästerverk. Med hjälp av infusionstekniken (som har övergivits av den moderna industrin) väger, blandar, macerates och filtrerar allt för hand. De använder också den högsta andelen naturliga komponenter i den prestigefyllda franska parfymindustrin.

Tips: När det kommer till dessa fantastiska dofter från Mästerparfymören Oliver Creed så kommer även en prislapp som kan skapa en mindre hjärtinfarkt, så försök få tag i ett test innan du lägger pengar på denna charmerande doft.

TOPPNOT:

Bergamott, Ananas, Äpple, Svarta Vinbär

HJÄRTNOT:

Rosor, Jasmin, Patchouli, Björk

BASNOT:

Mysk, Ekmossa, Ambra, Vanilj

Creed Aventus är känd i doftsamhället som en legend inom mäns dofter och har etablerat sig som en av de bästa parfymerna för män sedan lanseringen redan 2010.

Om ämnet handlar om att hitta en doft som utan tvekan kommer att göra sig bra inför damerna, så är Creed Aventus alltid rekommendationen. De flesta går till och med så långt att de säger att Aventus är en perfekt 10/10 och krönar den som den bästa herrdoften genom tiderna.

Creed Aventus är en personlig favorit och kommer nog att förbli så.

Denna underbara doft startar med en top av svart vinbär, italiensk bergamot, fransk äpple och ananas kombinera med hjärtat av ros, torr björk, marockansk jasmin och patchouli, plus basnotor av ekmos, muskus, ambergris och vanilj, för att bilda en fruktig och komplex doft som torkar ner till en trevlig, långvarig doft, bra för dag & kväll.

creed herrparfym
VÅRA GÄSTER BETYGSÄTTER DENNA PARFYM SOM NEDAN

Creed firar styrka, vision och framgång, inspirerad av det dramatiska livet i krig, fred och romantik som levdes av kejsaren Napoleon.

FRUKTIG
0%
SÖT
0%
LÄDER
0%
RÖKIG
0%
TRÄ
0%

MER FRÅN CREED

Lämna en kommentar

Skicka Kommentar

Translate »
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.